Shoarma bestellen in Utrecht

Welkom, u bent op zoek naar mogelijkheden om shoarma te bestellen in Utrecht? In dat geval bent u van harte welkom bij Il Forno. Met onze heerlijke gerechten en sfeervol ingerichte pizzeria, zal het u aan niets ontbreken. Wanneer u onze prijzen op de menukaart ziet, zult u helemaal verrast zijn. Bekijk onze menukaart eens online en ontdek onze diversiteit van gerechten. Op de menukaart kunt u het volgende vinden: vegetarische pizza’s, vlees pizza’s, vis pizza’s, calzone, kinder pizza’s, salades, shoarma, pasta’s en lasagna’s, pollo (kipgerechten), hotwings, Ben & Jerry’s 500ml, Ben & Jerry’s 150ml en dranken.

Online bestellen

Indien u bijvoorbeeld shoarma wilt bestellen in Utrecht, dan is dit heel eenvoudig. Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Il Forno. U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Doordat het op zon- en feestdagen wel eens druk kan zijn, is het mogelijk dat de bezorger langer op zich laat wachten. Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij uw bestelling altijd zo snel mogelijk proberen te bezorgen.

Wij bezorgen door heel Utrecht, daarnaast ook nog in Bunnik en Nieuwegein. Voor een specifieke weergaven van ons bezorggebied en wat de kosten hiervan zijn, kunt u onze website bekijken.

Shoarma bestellen Utrecht